Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900217248682

Samsung Galaxy A6 Plus (2018) Diamond Flower tok arany


Cikkszám: 5900217248682

Samsung Galaxy A6 Plus (2018) Diamond Flower tok arany


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

1500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Az elegáns flexibilis telefontokunk a modern stílus és a prémium minőség tökéletes egyensúlyát hozza el a mindennapokba. Ez a tok kifejezetten azoknak a felhasználóknak készült, akik szeretik az egyediséget és a részletekbe menő figyelmet. Legyen szó üzleti találkozóról vagy szabadidős tevékenységről, ez a tok mindig kiemeli az Ön stílusát és személyiségét.

A flexibilis anyaghasználatnak köszönhetően ez a tok tökéletesen illeszkedik telefonjára, biztosítva a pontos védelmet és a kényelmes használatot. A puha és rugalmas anyag lehetővé teszi a könnyű felhelyezést és levételt, miközben megfelelő védelmet nyújt a karcolásoktól, ütésektől és más mindennapi károktól.

A tok egyedi motívumokkal és kristályokkal van díszítve, amelyek vonzó és ragyogó megjelenést kölcsönöznek neki. Ezek a részletek gondosan megtervezettek és kézzel készültek, hogy különleges és exkluzív érzetet nyújtsanak.

A precíz kivágások és a pontos illeszkedés teszi lehetővé, hogy az összes portot, gombot és funkciót könnyen elérje telefonja tok nélküli használatához képest.

Válassza az eleganciát és a minőséget az elegáns flexibilis telefontokunkkal, és tegye stílusosabbá mindennapjait. Ez a tok a kiváló minőség és a részletekben rejlő szépség tökéletes példája.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett