Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002634403 Márka: Mcdodo

Mcdodo USB-C - Lightning CA-3440 kábel 90 fokos könyökkel 1.2m LED fekete


Cikkszám: 6921002634403 Márka: Mcdodo

Mcdodo USB-C - Lightning CA-3440 kábel 90 fokos könyökkel 1.2m LED fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3000 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Mcdodo ferde USB-C-Lightning kábele a szilárdság és a stílus kombinációja. Tartós PVC-ből és rugalmas TPE-ből készült, ellenáll a napi kopásnak és hajlításnak. Támogatja a gyorstöltést akár 3 A áramerősséggel, ami akár 36 W-os maximális teljesítményt tesz lehetővé. Ezzel az Apple eszközei, például az iPhone, iPad Pro és az AirPods Pro gyors ütemben töltődnek.
A Mcdodo kábel 90 fokos szögben megdöntött csatlakozója teljes kényelmet biztosít. Tökéletesen illeszkedik a kézbe, és megkönnyíti a készülék használatát töltés közben. Mostantól szabadon játszhat, böngészhet az interneten vagy nézhet filmeket anélkül, hogy a kábel zavarná.
A kábel praktikus LED jelzővel van ellátva, amely megkönnyíti a megtalálást a sötétben. Többé nem kell keresnie a töltőkészülékét – most már éjszaka is könnyedén megtalálhatja.
A Mcdodo CA-3440 USB-C-Lightning kábel tökéletesen működik az Apple eszközökkel, beleértve az iPhone, iPad Pro és AirPods Pro készülékeket. Ez egy sokoldalú megoldás azoknak a felhasználóknak, akiknek megbízható kábelre van szükségük a töltéshez és az adatszinkronizáláshoz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett