Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905316149205 Márka: LISEN

Lisen fejtámlára rögzíthető autós tablet/telefon tartó


Cikkszám: YL0223030004 Márka: LISEN

Lisen fejtámlára rögzíthető autós tablet/telefon tartó


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Lisen táblagéptartó autós fejtámlához
Gondoskodjon gyermeke vagy utasainak zavartalan szórakozásáról az autós utazások során, így Ön stressz nélkül koncentrálhat az útra. A Lisen márkájú tartó széles körben kompatibilis a 4,7” és 12,9” közötti átlójú telefonokkal és táblagépekkel. Könnyen rögzíthető a legtöbb autó fejtámlájához, 1,6”-ról 6,9”-re állítva a kar fesztávolságát, és 360 fokkal testreszabhatja a táblagép vagy a telefon helyzetét. A termék tartóssági teszteken esett át, amelyek megerősítik a kiváló minőségű konstrukciót.

Kényelmes filmnézés az autóban
Egy hosszú autóútnak nem kell kényelmetlennek lennie. A Lisen tablet tartó kényelmes eszközhasználatot és film- vagy sorozatnézést tesz lehetővé anélkül, hogy megerőltené a kezét. A termék lehetővé teszi a telefon vagy táblagép helyzetének 360 fokos beállítását is, kiváló láthatóságot biztosítva a néző számára.

Széleskörű kompatibilitás
A Lisen tartó felszerelése sima és problémamentes. Az 1,6” és 6,9” közötti állítható karfesztávnak köszönhetően szinte bármilyen fejtámlára könnyedén rögzítheti. Ez a tartozék jól működik a 4,7” és 12,9” közötti átlójú eszközökkel.

Megbízható stabilitás
A durva utak és a hirtelen megállások nem jelentenek kihívást a Lisen tartó számára. Tartós fém klipsszel van felszerelve, amely minden helyzetben stabilitást biztosít. Az ilyen erős anyagok használata a termék hosszú élettartamát is jelenti. Ezenkívül sikeresen átment a tartóssági, stabilitási és biztonsági teszteken, és megkapta a CE, RoHS és FC tanúsítványt.

GyártóLisen
ModellYL0223030004
Kompatibilitás4,7” és 12,9” közötti átlós eszközök és 1,6” és 6,9” közötti fejtámlák

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett