Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám:

KF Concept napelemes intelligens madáretető kamerával 1080P, AI 10000+ madárfaj azonosítása (KF50.0044V1)


Cikkszám: KF50.0044V1

KF Concept napelemes intelligens madáretető kamerával 1080P, AI 10000+ madárfaj azonosítása (KF50.0044V1)


Webáruház raktár

Várható érkezés: 2029. 05. 24.

Érkezés alatt

Utolsó ismert ár:

79990 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

AI madárfelismerő: Ez egy napenergiával működő madáretető intelligens kamerával, több mint 10000 madárfajt ismer fel, és valós időben értesíti Önt a tollas látogatókról a telefonon lévő alkalmazáson keresztül, és riasztóhanggal elűzi a mókusokat. (Előfizetés szükséges az AI madár azonosításához.)
2,4G Wi-Fi kapcsolat és APP vezérlés: Madáretetőnk csak a stabilabb 2,4 GHz-es Wi-Fi-t támogatja, így soha nem kell aggódnia amiatt, hogy elveszik a jelet, és elmulasztja a madárlátogatók pillanatait. Megjegyzés: A WIFI effektív távolsága körülbelül 15 méter. Válasszon olyan helyet, ahol erős wifi-jel van a telepítéshez.
1080P HD felbontás színes éjszakai látással: Az 1080P 2MP nagyfelbontású kamerával, 4-szeres nagyítással és 160 fokos széles látószöggel, lehetővé teszi a látogató madarak megfigyelését nappal és éjszaka. A madáretető beépített kétirányú mikrofonnal rendelkezik, amely lehetővé teszi a madarak hallgatását madarak megfigyelése közben. Egy gyönyörű gyűjteménybe is rendezi őket, ahol megcsodálhatja, és könnyen megoszthatja őket barátaival és családjával.
Integrált napelemes kialakítás: A napelemes tető egy fantasztikus kiegészítés, a beépített 5200 mAh-s alacsony fogyasztású akkumulátor körülbelül 4 hónapig üzemel készenléti állapotban normál körülmények között. A 2,0 literes nagy űrtartalmú tartály elegendő táplálékot tud tárolni a madarak számára, így nem kell gyakran hozzáadnia a madáreleséget.
Többszereplős megosztás: Az intelligens madáretetők 4 mobiltelefont támogatnak az online nézéshez egyidejűleg, amíg van hálózat, bármikor, bárhol csatlakozhat és nézheti. Mindenkinek megéri a befektetést, aki szereti a madárlesést, és mindenkit elvarázsol, aki ajándékba kapja!



Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett