Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 194253945840 Márka: Apple (Original)

iPhone 15 Pro Max FineWoven-szövettok fekete (MT4V3ZM/A) Apple gyári MagSafe-rögzítésű


Cikkszám: MT4V3ZM/A Márka: Apple (Original)

iPhone 15 Pro Max FineWoven-szövettok fekete (MT4V3ZM/A) Apple gyári MagSafe-rögzítésű


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

28990 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Az iPhone 15 Pro Maxhoz tervezett, MagSafe-rögzítésű FineWoven-szövettok extra védelmet nyújt, és egyben stílusos kiegészítője a telefonodnak.

Strapabíró mikrotwill szövésének köszönhetően puha, a velúrhoz hasonló érzetet kelt az anyaga. A FineWoven szövetet a környezetvédelem jegyében terveztük – 68 százalékban újrahasznosított fogyasztói hulladékból készül, és a bőrhöz képest jelentősen kevesebb szén‑dioxid-kibocsátással jár az előállítása. Egy pillanat alatt a helyére pattan, ahogy felteszed, és úgy védi az iPhone‑odat, hogy az nem tűnik tőle vastagabbnak.

Beépített mágnesek illesztik tökéletesen az iPhone 15 Pro Maxra, így mindig fantasztikusan egyszerű feltenni, és a vezeték nélküli töltés is gyorsabb rajta keresztül. Ha tölteni szeretnéd a telefonodat, csak hagyd rajta a tokot, és pattints rá egy MagSafe töltőt, vagy helyezd egy Qi‑kompatibilis töltőre.

A tervezési és gyártási folyamat részeként ez a tok több ezer órányi tesztelésen esik át – ahogy az az Apple saját tervezésű tokjainál megszokott. Így nemcsak remekül mutat, de a karcolásoktól és az ütődésektől is megvédi az iPhone-t.

Ez a kiváló minőségű tok strapabíró kialakítással készült, hogy megvédje az iPhone‑odat. A FineWoven szövet idővel a kopás jeleit mutathatja, ahogy a szálak a napi használat során összepréselődnek. Egyes karcolások idővel elhalványulhatnak. A MagSafe kiegészítők használata pedig csekély nyomot hagy rajta. Ha aggódnál emiatt, érdemes inkább szilikontokot vagy átlátszó tokot választanod az iPhone 15 Pro Maxhoz.

Kompatibilitás
iPhone 15 Pro Max


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett