Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900495098320

iPhone 13 Defender Nitro tok fekete


Cikkszám: 5900495098320

iPhone 13 Defender Nitro tok fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3000 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Defender Nitro tokot a tartósság és a rugalmasság szem előtt tartásával tervezték, és megerősített konstrukciót kínál. Ennek eredményeként maximális védelmet nyújt telefonjának a véletlen leejtések, ütések és karcolások ellen.
A Defender Nitro tok egyik kiemelkedő tulajdonsága a praktikus gyűrű, amely állványként és ujjfogásként szolgál. Ez a kiegészítő lehetővé teszi a telefon biztonságos és kényelmes kézben tartását, miközben szabadságot biztosít az eszköz használatában. A gyűrű fémbetéttel rendelkezik, amely lehetővé teszi a mágneses tartókra való könnyű rögzítést, így még nagyobb funkcionalitást és kényelmet biztosít a mindennapi használat során.
Pontos kivágásai lehetővé teszik a fejhallgató-csatlakozók, a töltőcsatlakozók és más portok egyszerű elérését anélkül, hogy a tokot el kellene távolítani, míg a puha gombok zökkenőmentesen reagálnak. A Defender Nitro tok nem csak a védelemről szól, hanem stílust és stílust is ad, mindenekelőtt a telefon funkcióit. A praktikus gyűrű, a szilárd felépítés és a kiváló minőségű anyagok gondoskodnak arról, hogy telefonja a lehető legjobb védelmet kapja.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett