Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900495140203

iPhone 13/14 Smart Gold Frame Mag tok fekete


Cikkszám: 5900495140203

iPhone 13/14 Smart Gold Frame Mag tok fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4000 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Gold Frame Mag tok egy kifejezetten iPhone felhasználók számára készült telefontok. Ez az esztétikus tok nem csak védelmet nyújt, hanem praktikus funkciókat is kínál, amelyek növelik az iPhone használatának kényelmét és funkcionalitását.
A tok aprólékosan, a legapróbb részletekre is figyelemmel lett kidolgozva. Elegáns megjelenése elegáns megjelenést kölcsönöz neki, amely kiegészíti az iPhone-ok modern dizájnját. A legjobb minőségű anyagokat használtuk fel, biztosítva a tartósságot és az ellenálló képességet.
A tok belseje mikroszálas béléssel van ellátva, ami nem csak puha párnát ad a telefonnak, de meg is védi a karcolásoktól és a portól. A mikroszálas finom tapintású, és nem jelent veszélyt a képernyő vagy a telefon testének megkarcolására. Pontosan vágott nyílásokkal rendelkezik a töltőcsatlakozó és a hangerőgombok számára. Minden port és gomb könnyen elérhető, így biztosítva a teljes funkcionalitást a tok eltávolítása nélkül.
A tok legfontosabb jellemzője a beépített fémgyűrű, amely kompatibilis a MagSafe technológiával. Ezzel szükségtelenné válik a tok eltávolítása a vezeték nélküli töltéshez. Ez újdonság az iPhone tokok között, mivel lehetővé teszi a technológia kényelmes és biztonságos használatát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett