Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6923520269846 Márka: Edifier

Edifier MP85 Bluetooth hangszóró fekete


Cikkszám: 6923520269846 Márka: Edifier

Edifier MP85 Bluetooth hangszóró fekete


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

11100 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Edifier MP85 Bluetooth hangszóró (fekete)
Az Edifier MP85 hangszóróval még jobban élvezheti a zenehallgatást. Rendkívül könnyű, és hordozható kialakításának köszönhetően szinte bárhová magával viheti. Bluetooth 5.3 kapcsolata gyors és interferenciamentes kapcsolatot garantál készülékével. Kiváló hangminőséggel nyűgözi le a teljes tartományú 40 mm-es meghajtóinak köszönhetően, kimeneti teljesítménye pedig eléri a 2,2 W-ot. A beépített újratölthető akkumulátor akár 8 órás működést biztosít.

/Edifier/MP85-black/2
Kiváló hangminőség
Ápolja zenei szenvedélyét az Edifier segítségével. Kompakt mérete ellenére az MP85 hangszóró fantasztikus hangminőséget biztosít. 40 milliméteres, teljes tartományú meghajtókkal rendelkezik, amelyek teljes kimeneti teljesítménye 2,2 W (RMS). Ennek eredményeként tiszta hangzást és rengeteg részletet biztosít.

/Edifier/MP85-black/4
Megbízható vezeték nélküli kapcsolat
Aggódik az interferencia és a késések miatt? Az Edifier segítségével semmi miatt nem kell aggódnia! A hangszóró a legújabb Bluetooth 5.3-as kapcsolatot használja, amely a stabil, gyors és megbízható jelátvitelért felel a kiválasztott eszközzel. Ráadásul alacsonyabb energiafogyasztást biztosít.

Tökéletes társ minden kiránduláshoz
A hangszóró kompakt és könnyű kialakítása azt jelenti, hogy mindig könnyen elérhető. Egy praktikus zsinór tartozik hozzá, így például a hátizsákra rögzítheti a hangszórótvagy l a hegyekben túrázva hallgathatja kedvenc számait. Ráadásul a működtetésével sem lesz gond – a beépített gombok megkönnyítik a készülék használatát.

Akár 8 óra üzemidő
Felejtse el a korlátokat, és hallgassa kedvenc zenéjét, ameddig csak akarja! Az MP85 strapabíró, 480 mAh-s akkumulátorral van felszerelve. Akár 8 órányi zenelejátszást biztosít egyetlen töltéssel. Sőt, egy jelzőfény tájékoztat az akkumulátor töltöttségi állapotáról. Vigye magával a hangszórót a baráti strandolásokra vagy a születésnapi bulikra!

További lehetőségek az alkalmazással
Szeretne hozzáférni az izgalmas hangszóró-funkciókhoz? Töltse le az Edifier Connect alkalmazást, amelyet a Google Playen és az App Store-ban találhat meg. Az alkalmazás lehetővé teszi a hangerő beállítását és az akkumulátor állapotának ellenőrzését. Lehetővé teszi a zene, a játék, az ének és a barkács módok közötti választást is. Vannak speciálisan elkészített természethangok is, amelyek segítenek ellazulni egy nehéz nap után.

A csomag tartalma:
hangszóró
szíj
USB-A / USB-C töltőkábel
használati utasítás



Bemutató videó a termékről


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett