Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6920636700010

Biciklitáska / kerékpártáska cipzárral 2L fekete (SAHOO 11002)


Cikkszám: 6920636700010

Biciklitáska / kerékpártáska cipzárral 2L fekete (SAHOO 11002)


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

2 literes kerékpártáska. A kerékpár kormányára való szerelésre terveztek. Lehetővé teszi kiegészítők, kerékpárszerszámok, okostelefonok, térképek, sőt ételek és italok biztonságos szállítását.

A fogantyú kiváló minőségű, strapabíró anyagokból készült, ennek köszönhetően ellenáll a mechanikai sérüléseknek és biztosítja a hosszú távú használatot. A táska kevesebb mint egy perc alatt rögzíthető tépőzáras pántokkal.

Masszív, vízálló anyagból készült, jól működik esős időben. Az érintőfunkcióval együttműködő átlátszó ablak lehetővé teszi az okostelefon könnyű használatát vezetés közben. A nagy zsebben a térképet úgy helyezheti el , hogy az látótávolságon belül maradjon.

A készülék helye speciális PE szivaccsal van bélelve , amely megvédi a sérüléstől és a karcolástól. A fő rekesz cipzárral záródik. Elegendő helyet biztosít kulcsok, pénz, sőt étel és ital szállítására. Egy speciális anyag tartja az ételt a megfelelő hőmérsékleten.

Az oldalakon két további hálós zseb található . A fényvisszaverő elemek javítják a láthatóságot gyenge fényviszonyok között vagy sötétben.


Anyag: poliészter
Űrtartalom: 2 l
Zsebek száma: 4
Méretek: 21 × 12,5 × 16 cm
Súly: 162 g


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett