Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6923185680802 Márka: VIOMI

Xiaomi VIOMI V3 Max intelligens robotporszívó (fekete)


Cikkszám: VIOMI V3 Max-black Márka: VIOMI

Xiaomi VIOMI V3 Max intelligens robotporszívó (fekete)


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

133000 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Megbízható takarítórobotot keresel, amely nemcsak felporszívózza helyetted, hanem alaposan meg is tisztítja a padlót? A Viomi V3 Max tökéletes választás lesz! Támogatja az S és Y útvonalon történő felmosást, 2 az 1-ben por- és víztartállyal pedig átfogóan gondoskodik otthona felületeinek tisztaságáról. Akár 2700 Pa-ig terjedő szívóteljesítményének köszönhetően kiválóan bánik a törmelékkel, az akár 215 perces üzemidő pedig azt jelenti, hogy nagy otthonokba is alkalmas. A fejlett algoritmusok lehetővé teszik, hogy nagyszerűen eligazodjon a szobákban, és pontos térképeket készítsen, amelyeket az alkalmazáson keresztül kezelhet. A robot emellett kiemelkedik rendkívül halk, 57 dB-es működésével néma üzemmódban – felejtse el a zavaró zajt!

A robot praktikus 2 az 1-ben tartállyal van felszerelve, amely lehetővé teszi a mosást, porszívózást, vagy akár mindkettőt egyszerre! A portartály 400 ml-es, a víztartály 200 ml-es. Nem kell folyamatosan cserélnie az alkatrészeket – a Viomi V3 Max nemcsak a padlót tisztítja otthonában, hanem időt és energiát is megtakarít. Ezenkívül a 3 fokozatú szűrés, amely többek között egy HEPA szűrőből áll, hatékonyan akadályozza meg a másodlagos szennyeződést. Vásárolhat akár 600 ml-es víztartályt is, amely lehetővé teszi, hogy elkerülje a túl gyakori újratöltést, és még kényelmesebbé tegye a padló tisztítását az egész házban.

A többmagos processzor, a 14 érzékelőből álló készlet, valamint a SLAM és LDS algoritmusok teszik lehetővé a tökéletes tisztítást. Mindezek révén a robot jól megbirkózik a legbonyolultabb környezetben is. Gyorsan feldolgozza az adatokat, valós időben igazítja a tisztítási útvonalat, felismeri a tisztítatlan területeket és térképeket készít a helyiségről. Nem kell folyamatosan felügyelnie a munkáját – hatékonyan felporszívózza és feltörli a padlót, elkerülve az ütközéseket és az eltömődéseket. Könnyedén legyőzi az akár 2 cm magas akadályokat is, például küszöböket és szőnyegeket.

Használja ki az alkalmazás által kínált hasznos funkciókat. Módosíthatja a módokat és beállításokat, kezelheti a mentett térképeket és megtervezheti a munka ütemezését. Ellenőrizheti a robot cserélhető alkatrészeinek állapotát is. Az alkalmazás arra is emlékezteti Önt, ha újra kell töltenie a víztartályt. Lehetőség van tiltott zónák és virtuális falak létrehozására is. Az új Map 2.0 rendszernek köszönhetően a Viomi V3 Max akár 5 alaptérképet is képes tárolni – így a nagy házakban is jól fog működni.

Extra funkciókra és még nagyobb kényelemre vágyik? Szuper hírünk van számodra! A Viomi V3 Max kompatibilis az Amazon Alexával, a Google Asszisztenssel és a Xiaoai-val, ami azt jelenti, hogy hangutasításokkal vezérelheti. Nem kell többé felkelni a székből vagy a telefon után nyúlni! A készülék hangüzeneteket is kibocsát, amelyek jelentősen megkönnyítik a használatát. A robot értesíteni fogja például, ha kevés víz van a tartályban – soha nem felejti el újratölteni. A Viomi V3 Max akár 13 nyelvet is támogat – a vele való kommunikáció biztosan nem lesz probléma!

A csomag tartalma:

  • Viomi V3 Max intelligens porszívó
  • Töltő állomás
  • Tápegység
  • Főkefe
  • Por/víz tartály 2 az 1-ben
  • Többször használható nedves törlőkendő
  • Többször használható nedves és száraz törlőkendő
  • Eldobható felmosó kendő
  • 2x oldalkefe
MárkaViomi
ModellV-RVCLM27
A fő egység méretei355x355x105mm
SzínFekete
Navigációs módLDS
Akkumulátor kapacitása5200mAh
Működési időAkár 215 perc
Mászási magasságAkár 20mm
Szívóerő2700Pa
Portartály térfogata (2 az 1-ben)400ml
Víztartály térfogata (2 az 1-ben)200ml
Felmosó funkcióElektronikusan vezérelt víztartály
Maximum zaj70dB
Zaj Néma üzemmódban57dB
FunkciókTakarítás tervezés, szőnyegfelismerés, térképtárolás, automatikus újratöltés, virtuális falak, felmosás

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett