Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900217963813

Xiaomi Redmi A1 Carbon szénszál mintájú TPU tok fekete


Cikkszám: 5900217963813

Xiaomi Redmi A1 Carbon szénszál mintájú TPU tok fekete


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

1500 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

A robosztus szénszál mintájú telefontokunk a kiváló minőség és a megbízható védelem tökéletes kombinációját nyújtja készülékének. Ez a tok kifejezetten azoknak készült, akik aktívan használják telefonjukat és fontosnak tartják annak biztonságát és megjelenését. Legyen szó utazásról, sporttevékenységről vagy mindennapi használatról, ez a tok mindig gondoskodik készülékének biztonságáról és stílusáról.

A TPU anyaghasználatnak köszönhetően ez a tok rendkívül tartós és rugalmas. A szénszál minta dizájnja nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz neki, hanem extra ellenálló képességet is biztosít. A tok védelmet nyújt a karcolásoktól, ütésektől és más mindennapi károktól, így biztonságban tudhatja készülékét.

A belső felületén ütés csillapító anyaggal van ellátva, ami extra védelmet nyújt esetleges ütések és rázkódások ellen. Ez az anyag hatékonyan elnyeli az ütéseket, és minimalizálja a készülékben bekövetkező károkat. Így biztos lehet benne, hogy telefonja jól védve van, még akkor is, ha véletlenül leejti vagy ütközik vele.

A tok pontosan illeszkedik a készülékére, biztosítva a könnyű hozzáférést az összes port, gomb és funkció számára. Nem kell aggódnia a kényelmetlenség miatt, hiszen ez a tok minden szükséges kivágással rendelkezik, hogy zavartalanul használhassa telefonját.

Válassza a megbízhatóságot és a minőséget a robosztus szénszál mintájú telefontokkal, és nyugodtan élvezze készüléke használatát. Ez a tok az erős védelem és a modern megjelenés tökéletes kombinációja.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett