Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 9490713933398 Márka: TECH-PROTECT

Xiaomi Poco X5 Pro 5G Tech-Protect Mood tok márványmintás


Cikkszám: 9490713933398 Márka: TECH-PROTECT

Xiaomi Poco X5 Pro 5G Tech-Protect Mood tok márványmintás


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Tech-Protect Mood tok egy valóban stílusos és magával ragadó kiegészítő, amely lenyűgözően nőies dizájnt ötvöz a modern stílusú kialakítással. Mindazoknak, akik nem csak védelmet keresnek készüléküknek, hanem egyúttal egy elegáns kiegészítőt is, ez a tok tökéletes választás lesz.

A tok kiváló minőségű, tartós és rugalmas TPU műanyagból készült, amely biztonságosan öleli körbe készülékét, védelmet nyújtva minden oldalról. Az egyedülálló kialakítás nem csak a védelemről szól, hanem a stílusról is. Az elegáns és karcsú forma tökéletesen kidolgozott, hogy megfeleljen mind a megjelenésnek, mind a funkcionalitásnak.

A Mood tok biztosítja, hogy készüléke továbbra is könnyedén használható maradjon, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a védelem terén. A pontos kidolgozásnak köszönhetően könnyen hozzáférhet minden porthoz és gombhoz, miközben a tok mégis védelmet nyújt a mindennapi kihívásokkal szemben.

Bátran válassza a Tech-Protect Mood tokot, és legyen az okostelefonja védelmező pajzsa és stílusos kiegészítője egyszerre! Nőies elegancia és prémium védelem - egyetlen tokban összegyúrva.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett