Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168433917 Márka: Ottocast

Ottocast CA400-S 4 az 1-ben adapter Carplay/Andorid (fekete)


Cikkszám: CA400-S Márka: Ottocast

Ottocast CA400-S 4 az 1-ben adapter Carplay/Andorid (fekete)


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

52990 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Adapter Ottocast 4 az 1-ben Carplay/Android (fekete)
Az Ottocast 4 az 1-ben Carplay/Android Adapter egy innovatív multimédiás rendszer, amely modern szórakoztató és kommunikációs központtá varázsolja autóját. Telepítése és üzemeltetése nem okoz gondot. Élvezze a legnépszerűbb alkalmazások és szolgáltatások elérését utazás közben, akár Android, akár iOS telefont használ!

Plug & Play és széles körű kompatibilitás
A Plug & Play funkciónak köszönhetően az Ottocast adapter gyorsan, bonyolult konfigurációk nélkül telepíthető. A termék Apple és Android rendszerekkel is kompatibilis, lehetővé téve az egyszerű szinkronizálást és hozzáférést az okostelefonos alkalmazásokhoz. A vezeték nélküli kapcsolat biztosítja, hogy minden családtag korlátozás nélkül használja.

Kényelmes váltás a rendszerek között
Az Ottocast adapter kiemelkedő tulajdonsága, hogy zökkenőmentesen válthat az Android rendszer, a vezeték nélküli CarPlay és az Android Auto között. Ezzel minden utas kényelmesen használhatja a különféle alkalmazásokat.

Megbízható szinte minden autóban
Az Ottocast adaptert úgy tervezték, hogy integrálható legyen a meglévő gyári járműrendszerekkel, beleértve a hangvezérlést, a kormánykerék-vezérlést, az érintőképernyős kezelést és a gombos beállítást. Ennek eredményeként az autómodellek 98%-ában használható.

Kényelmes hozzáférés az alkalmazásokhoz
Biztosítson utasainak szórakozást filmek és zene formájában. A termék olyan integrált alkalmazásokat kínál, mint a YouTube és a Netflix, amelyek kényelmes hozzáférést tesznek lehetővé kedvenc videotartalmakhoz utazás közben (megjegyzés: nincs lehetőség más alkalmazások letöltésére).

GyártóOttocast
Gyártói kódCA400-S
KompatibilitásAndroid, CarPlay, Android Auto
Színfekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett