Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002665506 Márka: Mcdodo

Mcdodo USB-C - USB 3.0 átalakító adapter OT-6550 narancssárga


Cikkszám: OT-6550 Márka: Mcdodo

Mcdodo USB-C - USB 3.0 átalakító adapter OT-6550 narancssárga


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2000 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

USB-C-USB 3.0 adapter, Mcdodo OT-6550 (narancssárga)
A Mcdodo OT-6550 egy praktikus USB-C / USB-A adapter, amely megkönnyíti az eszközök töltését és fájlok átvitelét akár 5 Gbps sebességgel. Kitűnik széleskörű kompatibilitásával és nagyon könnyen használható - nem igényel további illesztőprogramok telepítését. Ugyanakkor rendkívül könnyű és kompakt – mindig magával viheti.


Széleskörű kompatibilitás
Az adapter kompatibilis a leggyakrabban használt eszközökkel. USB-A csatlakozója lehetővé teszi, hogy például számítógéphez, töltőhöz vagy powerbankhoz csatlakoztassa. Az USB-C port viszont lehetővé teszi okostelefon, merevlemez, fejhallgató és egyebek csatlakoztatását. A lehetőségek szinte végtelenek!


Többféle felhasználás
Ezt a praktikus kiegészítőt számos alkalmazáshoz hasznosnak találja. Például csatlakoztathatja egy USB-A töltőhöz, hogy gyorsabban töltse a kiválasztott eszközeit. Az adapter támogatja az USB 3.0 szabványt is, így akár 5 Gbps-os fájlok átvitelét is lehetővé teszi. Ez azt jelenti, hogy 50 fénykép másolása mindössze 1 másodpercet vesz igénybe, 30 zeneszám másolása pedig körülbelül 10 másodpercet vesz igénybe.


Felhasználóbarát
Ne pazarolja az idejét bonyolult konfigurációra vagy további illesztőprogramok telepítésére. Az adapter használata rendkívül egyszerű – csak csatlakoztassa a számítógépéhez. A készüléket kompakt kialakítása és mindössze 3 grammos súlya is megkülönbözteti. Így könnyedén magaddal viheted munkába, egyetemre vagy a könyvtárba – könnyedén elfér a táskádban, hátizsákodban vagy akár a zsebedben is!


MárkaMcdodo
ModellOT-6550
Színnarancs
FelületUSB-A 3.0 – USB-C
Átviteli sebességAkár 5 Gbps
AnyagTPE
Méretek29,5x14,25x6,13 mm
Súly3g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett