Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002636902 Márka: Mcdodo

Mcdodo CC-5670 75W autós töltő digitális kijelzővel PD 1*USB-A 1*USB-C


Cikkszám: 6921002636902 Márka: Mcdodo

Mcdodo CC-5670 75W autós töltő digitális kijelzővel PD 1*USB-A 1*USB-C


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

5500 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Töltsön fel Mcdodo autós töltővel, és győződjön meg róla, hogy telefonja készen áll egy hosszú utazásra! A töltő 2 USB töltőporttal rendelkezik, maximális teljesítménye pedig eléri a 75 W-ot. A népszerű eszközök széles skálájával és a legtöbb járművel kompatibilis. A fejlett chipek többszintű védelemmel kombinálva maximális biztonságot nyújtanak töltés közben.
Az autós töltő 2 töltőporttal rendelkezik - USB-C és USB-A, amelyek lehetővé teszik több eszköz egyidejű töltését. Az USB-C port lenyűgöző 45 wattot, míg az USB-A port 30 wattot biztosít. Ráadásul mindkét port támogatja a Power Delivery gyorstöltési technológiát. Ezzel mindössze 30 perc alatt tölti fel az iPhone 14-et 60%-ra vagy a Samsung S21-et 50%-ra.
Töltsd fel eszközeidet nemcsak gyorsan, hanem biztonságosan is! A töltő számos biztonsági funkcióval van felszerelve, amelyek hatékonyan védik eszközeit az esetleges sérülésektől. Védelmet nyújtanak többek között túláram, túlfeszültség, túlmelegedés vagy rövidzárlat ellen. Ezenkívül automatikusan lelassítja a töltési folyamatot, amikor eléri a 80%-os töltöttséget, hogy megakadályozza a túltöltést, és meghosszabbítja az eszköz élettartamát.
A gondosan átgondolt kialakítás biztosítja, hogy a töltő az útviszonyoktól függetlenül stabilan a szivargyújtó aljzatban maradjon. A tartozék egy kis digitális kijelzővel van felszerelve, amely valós időben figyeli az autó akkumulátorának feszültségét. Széleskörű kompatibilitásával is kitűnik, így különböző típusú járművekben használható.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett