Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6928760100256 Márka: Lenovo

Lenovo XT99 TWS bluetooth vezeték nélküli fülhallgató (fekete)


Cikkszám: 6928760100256 Márka: Lenovo

Lenovo XT99 TWS bluetooth vezeték nélküli fülhallgató (fekete)


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

11800 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Lenovo XT99 TWS fülhallgató (fekete)

Élvezze a kiváló hangminőséget és a használat kényelmét. A Lenovo fülhallgatókat ergonómikus és könnyű kialakítás jellemzi, így nem kell aggódnia a fáradtságtól még hosszabb viselés esetén sem. Emellett a 13 mm-es meghajtók felelősek a gazdag hangzásért, a beépített mikrofonok pedig befolyásolják a telefonhívások kiváló minőségét.


Fedezze fel újra a dalokat

Engedje meg magát egy zenés lakomára! A Lenovo fülhallgatók 13 mm-es meghajtókkal vannak felszerelve, és AAC és SBC audiokodeket használnak, biztosítva a kiváló hangminőséget. Ennek eredményeként részletgazdag hangzást élvezhet.


Jól átgondolt dizájn

A fülhallgató tokja alumíniummal van bevonva, ami a tartósságot és a sérülésekkel szembeni ellenálló képességet jelenti. Emellett a könnyű és ergonomikus kialakítás biztosítja a hosszan tartó kényelmet, az érintőpanelek pedig megkönnyítik a kezelést. Használja őket a működési mód kiválasztásához, a hangsegéd aktiválásához vagy a lejátszás hangerejének beállításához.


A játékosokra gondolva

A Lenovo különösen az e-sport szerelmesei számára alacsony, 40 ms-os késleltetéssel szerelte fel az XT99-et a tökéletes hang- és képszinkronizálás érdekében. Sőt, bármikor átválthat Zene módba, hogy részletgazdag hangzást élvezhessen.


Bluetooth 5.2

A fülhallgatók Bluetooth 5.2-t használnak, ami 10 m-ig gyors és stabil kapcsolatot jelent, ráadásul a fülhallgató első párosítása után a tok kinyitása után automatikusan csatlakozik a készülékhez. Az XT99 okostelefonokkal, laptopokkal, okosórákkal és számítógépekkel kompatibilis.


Akár 20 óra lejátszás

Ezzel még nincs vége a Lenovo fülhallgatók előnyeinek. Az XT99 30 mAh kapacitású akkumulátorokkal van felszerelve, amely körülbelül 4 órás munkát biztosít egyetlen töltéssel. Ráadásul a tok (250 mAh) 20 órára növeli az üzemidőt, ráadásul az USB-C port lehetővé teszi a fülhallgató energiájának megújítását. Körülbelül 1,5 óra elteltével ismét munkára készen állnak.


Leírás:

TermelőLenovo
ModellXT99
Színfekete
Bluetooth verzió5.2
Bluetooth hatótávolság10 m
Átalakító13 mm
Mikrofon érzékenység42 dB
Kodek audioAAC, SBC
Akkumulátor-kapacitás30mAh x2 (fülhallgató), 250mAh (töltőtok)
Munkaidőkb. 4 óra (fülhallgató), kb. 20 óra (töltőtok)
Töltési időrendben. 1,5 óra
Töltő portUSB-C
Látencia szint40 ms

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett