Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 8718846100267 Márka: Adidas Originals

iPhone 14 Pro Max Adidas OR Samba Alligator telefontok rózsaszín/fehér


Cikkszám: 8718846100267 Márka: Adidas Originals

iPhone 14 Pro Max Adidas OR Samba Alligator telefontok rózsaszín/fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A szokatlan Adidas márkájú telefontokot azoknak az embereknek tervezték, akik értékelik a divatos kiegészítőket, ugyanakkor azonosulnak az utcai stílussal. Ennek a tok kollekciónak a jellegzetessége a kiváló minőségű ökológiai bőrre felvitt aligátorbőr motívum - ez luxus és divatos karaktert kölcsönöz a kollekciónak, és stílusos kiegészítőt kap mindennapi megjelenéséhez, és kitűnik a tömegből. A klasszikus színösszetételnek köszönhetően a telefon mindig jól néz ki. Ezenkívül a toknak a régi iskola lóhere alakú Adidas emblémája és három ikonikus csík díszíti – ezek a kiegészítések értékes kiegészítővé teszik a borítót az Adidas szerelmeseinek.
Az Adidas márkájú tok egy kiváló minőségű anyagokból készült termék, amely ügyelve készült telefonja biztonságára és egyedi megjelenésére. Az erős hátlapok erősítik az ütések és sérülések elleni védelmet, míg a rugalmas TPU oldalak biztosítják a burkolat egyszerű és problémamentes felszerelését. A tok héja kiváló minőségű ökológiai bőrrel van bevonva, mely kényelmesen használható és kellemes tapintású. A finoman megemelt élek segítenek megvédeni a képernyőt a karcolásoktól és sérülésektől.
A tok jól illeszkedik a készülékhez, minden szükséges kivágással rendelkezik a portokhoz és a gombokhoz, aminek köszönhetően könnyedén és problémamentesen elérheti okostelefonja összes funkcióját.

Bemutató videó a termékről


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett