Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6427157003243 Márka: NEXT ONE

iPhone 13/13 Pro/14 Next One Screen Protector All-rounder kijelzővédő üvegfólia fekete kerettel (IPH-6.1-2021-ALR)


Cikkszám: IPH-6.1-2021-ALR Márka: NEXT ONE

iPhone 13/13 Pro/14 Next One Screen Protector All-rounder kijelzővédő üvegfólia fekete kerettel (IPH-6.1-2021-ALR)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

9500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A NEXT ONE által tervezett üveg képernyővédő fóliákat úgy tervezték, hogy 100%-ban illeszkedjenek a készülék formájához. Az eredeti érintést a felhasználók a legjobban értékelik. Az eszköz használata ugyanaz lesz, csak biztonságosabb.

Precíz kontúr és kivágások: a precíz, lézerrel vágott méretek maximális védelmet nyújtanak a telefon kijelzővédő fólia számára.

Buborékmentes és tökéletes illeszkedés: az egyedi tapadási tulajdonságok könnyű, buborékmentességet biztosítanak, ami lehetővé teszi a fólia bármilyen eszközhöz tökéletes illeszkedését. A bevonat oleofób nanobevonat és ezüstionizált, ami azt jelenti, hogy ellenáll az ujjlenyomatoknak, a szennyeződéseknek és olajtaszító. A tiszta és átlátszó képernyőfelbontás vizuális élményt nyújt, és védi a szemet. Maximális érintésérzékenység. Tokbarát kialakítás.

Könnyen felszerelhető: az All-Rounder képernyővédő fólia még a tapasztalatlan felhasználók számára sem jelent problémát. A NEXT ONE képernyővédő fóliához ingyenes tartozékkészlet tartozik a kijelző felszereléséhez. Könnyen felhelyezhető a prémium csomagolókészlettel 5 lépésben.

9H Keménység törés- és karcálló edzett üveg: a kompatibilis képernyővédő fólia kifejezetten az iPhone 13/13 Pro-hoz lett kifejlesztve, és a 9H keménységének köszönhetően védi a telefont. Ha telefonja leesett, az edzett üveg tökéletes védelmet nyújt a készülék kijelzőjének.

Tartósság: pontosan illeszkedő képernyővédő fólia a rendkívül hosszú élettartam érdekében, kijelzőüveg tökéletes és teljes tapadású a szélekhez, átlátszó, átlátszó HD képernyővédő. Tökéletes ajándék minden Apple szerelmesnek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett