Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6427157003830 Márka: NEXT ONE

iPhone 13/13 Pro/14 Next One All Rounder Privacy Screen Protector kijelzővédő üvegfólia


Cikkszám: IPH-13-PRV Márka: NEXT ONE

iPhone 13/13 Pro/14 Next One All Rounder Privacy Screen Protector kijelzővédő üvegfólia


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

9000 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

A NEXT ONE által tervezett iPhone képernyővédő fólia magánéletet és megfelelő védelmet biztosít az iPhone kijelzőjének a karcolásokkal és az időnkénti leejtéssel szemben. A "Privacy" fólia segítségével csak a közvetlenül a kijelző előtt álló személyek számára látható. Hatékonyan védi személyes adatait.
Precíz kontúr és kivágások: a precíz, lézerrel vágott méretek maximális védelmet nyújtanak a telefon kijelzővédő fólia számára
Buborékmentes és tökéletes illeszkedés: egyedi tapadási tulajdonságok, buborékmentességet biztosítanak, lehetővé teszi a fólia bármilyen eszközhöz tökéletes illeszkedését. A bevonat oleofób nanobevonat és ezüstionizált, ami azt jelenti, hogy ellenáll az ujjlenyomatoknak, a szennyeződéseknek és olajlepergető. Maximális érintésérzékenység. Tokbarát kialakítás.
Könnyen felszerelhető: a Privacy Screen Protector még a tapasztalatlan felhasználók számára sem jelent problémát. A NEXT ONE Privacy képernyővédő fóliához ingyenes tartozékkészlet tartozik a kijelző felhelyezéséhez. Könnyen felhelyezhető a prémium csomagolókészlettel 5 lépésben.
9H Keménység törés- és karcálló edzett üveg: a kompatibilis képernyővédő fólia kifejezetten az iPhone 13 és 13 Pro készülékekhez lett kifejlesztve, és a 9H keménységének köszönhetően védi a telefont. Ha telefonja leesett, az edzett üveg tökéletes védelmet nyújt a készülék kijelzőjének.
Tartósság: pontosan illeszkedő képernyővédő fólia a rendkívül hosszú élettartam érdekében, kijelzőüveg tökéletes és teljes tapadású a szélekhez, átlátszó HD képernyővédő. Tökéletes ajándék minden Apple szerelmes számára.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett