Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971664932010 Márka: HAYLOU

Haylou RS4 okosóra (ezüst)


Cikkszám: RS4-Silver Márka: HAYLOU

Haylou RS4 okosóra (ezüst)


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

22300 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Okosóra Haylou RS4

Ez a praktikus okosóra segít megőrizni egészségét és javítani edzettségét. A bejövő üzenetekről is értesíti. 12 sportolási mód közül választhat, és figyelheti pulzusát, alvását és vér oxigéntelítettségét. Támogatja az Alipay offline fizetést, és nagy, 1,78 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik. Ezenkívül IP68-as vízállósággal és hosszú akkumulátor-élettartammal rendelkezik, normál használat mellett akár 10 napig is.

 

Touch HD kijelző

Az okosóra kényelmes kezelését a nagy méretű, 1,78 hüvelykes AMOLED HD érintőképernyő, 368x448 felbontással teszi lehetővé, amely szinte minden körülmények között tiszta, olvasható képet biztosít. A megjelenését is tetszés szerint testreszabhatja, ha kiválasztja az alkalmazásban elérhető dizájnok egyikét, vagy akár feltöltheti kedvenc fényképét.

 

Tartsa az ujját a pulzuson

Kövesse nyomon a testében bekövetkező változásokat, és időben reagáljon a riasztó tünetekre. Az okosóra figyeli a vér oxigéntelítettségét. A pulzusszám mérésére is képes a nap 24 órájában. Segít a pihentető légzőgyakorlatok elvégzésében is. Sőt, az alvásfigyelő funkció segít jobban megérteni biológiai óráját, és jó szokásokat alakítani ki.

 

12 sportolási mód

Szeretne egyre jobb eredményeket elérni kedvenc sportágában? Vagy általános kondíciódon szeretnél javítani? A Haylou RS4 okosóra segítségedre lesz! A precíz mozgásérzékelőnek köszönhetően a készülék képes mérni a távolságokat, számolni a lépéseket és kalóriát égetni. Arra is emlékezteti, hogy mozogjon, ha túl sokáig ül. Akár 12 sportolási módot is kínál, például kerékpározást, hegymászást vagy gimnasztikát.

 

Ne hagyj ki egy üzenetet

Kihagyott már néhány fontos információt? Az RS4 okosóra segít elkerülni az ilyen problémákat! Ha párosítja telefonjával, azonnal értesítést kap a bejövő üzenetekről és hívásokról. A készülék sok népszerű alkalmazással kompatibilis. Mostantól mindig minden fontosat a keze ügyében tarthat!

 

További hasznos funkciók

Nézze meg, hogyan könnyítheti meg életét az RS4 okosóra. A készülék támogatja az offline Alipay fizetést, és kényelmes hozzáférést biztosít a következő 3 nap időjárás-előrejelzéséhez. Lehetővé teszi az okostelefonról lejátszott zene vezérlését is, például szüneteltethet és válthat zeneszámokat. Használhatja időzítő vagy stopper elindítására, a párosított telefon megkeresésére és ébresztés beállítására.

 

Hosszú üzemidő

Felejtsd el az alacsony teljesítményű eszközöket, amelyek túl gyorsan kisülnek. A Haylou RS4 okosóra csúcskategóriás, 230 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely lenyűgözően hosszú üzemidőt biztosít. Normál napi használat mellett a készülék körülbelül 10 napig tud működni egyetlen töltéssel. Alap módban akár 25 napig is bírja!

 

Könnyű, vízálló, stílusos

Az RS4 okosóra rendkívül stílusosnak tűnik – szinte bármilyen öltözék fantasztikus kiegészítője lehet. Ezenkívül nagyon kényelmes és könnyű, mindössze 48,6 g. Szíja bőrbarát, légáteresztő szilikonból készült. Az okosóra IP68 vízálló is, ami azt jelenti, hogy nem kell levenni a csuklójáról kézmosáskor, intenzív edzés közben vagy esőben elhagyni a házat.

 

Leírás

 

MárkaHaylou
NévHaylou RS4
ModellLS12
SzínEzüst
Méretek45,2x37,2x11,1 mm
Szíj szélessége20 mm
Súly48,6 g (szíjjal együtt)
Kijelző1,78 hüvelykes AMOLED
Felbontás368x448
Bluetooth verzió5.1
ÉrzékelőkPulzusérzékelő, mozgásérzékelő, véroxigén-érzékelő
Akkumulátor-kapacitás230 mAh
RendszerkövetelményekAndroid 6.0 vagy újabb, iOS 11.0 vagy újabb (a támogatott funkciók óránként, mobiltelefononként és országonként eltérőek lehetnek)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett