Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903317222194 Márka: Green Cell

Green Cell fali töltő USB-C 45W PD USB-C kábellel és extra USB porttal


Cikkszám: 5903317222194 Márka: Green Cell

Green Cell fali töltő USB-C 45W PD USB-C kábellel és extra USB porttal


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

13700 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Green Cell C típusú USB töltő 60 W-os tápellátás gyors töltési funkcióval. A hálózati adapter ideális az USB-C porttal rendelkező telefonokhoz, táblagépekhez és laptopokhoz (pl. Asus ZenBook 3, HP Specter 13). Egy további USB port gyors töltéssel teljes sokoldalúságot biztosít.

A Green Cell USB-C töltő akár háromszor gyorsabban tölti fel készülékét, mint egy szokásos tápegység. Nem csak több eszközt tölthet fel egy töltővel, hanem két eszközt is tölthet egyszerre. Az USB-C és az USB portok egyaránt gyors töltési technológiával rendelkeznek, ennek köszönhetően a töltési idő drasztikusan lerövidül. Az USB-C port támogatja a Qualcomm Quick Charge 3.0 és Power Delivery szolgáltatásokat. Az USB portot nagyáramú töltéshez igazították - akár 2.4A-ig! A kiváló osztályú elektronikának köszönhetően a töltő biztosítja a töltési folyamat biztonságos lefolyását.

A tápegység minden olyan eszközhöz illeszkedik, amely rendelkezik USB-C portokkal, akár 45 W energiafogyasztással, valamint az USB-C - Lightning kábellel az Apple készülékekhez is. Az áramellátás miatt a töltőt főleg telefonok és táblagépek számára szánják. A legnépszerűbb USB-C porttal és / vagy a Power Delivery technológiát támogató eszközök, amelyeknek ez a modell elkötelezett.

A készlet tartalmaz egy 2 m hosszú USB-C - USB-C kábelt

Teljesítmény: 45W
Kimenet: USB: 5V-2.4A
Portok: 1x USB-C + 1x USB
Túltöltés elleni védelem
Túlmelegedés elleni védelem
Túlfeszültség védelem
Power Delivery technológia


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett