Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5908267960240 Márka: GoodRam

GOODRAM Pendrive 16GB ODA3 USB 3.2, Ezüst


Cikkszám: ODA3-0160S0R11 Márka: GoodRam

GOODRAM Pendrive 16GB ODA3 USB 3.2, Ezüst


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

4300 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles

Az ODA USB Flash Drive lehetővé teszi, hogy egyetlen USB-meghajtót különféle asztali és mobileszközökkel használjon. Az USB 3.2 Type-A és USB Type-C csatlakozókkal az USB ODA segíthet az adatok áthelyezésében az asztali számítógépek és a legújabb mobiltelefonok és táblagépek között.


Munkára kész

A C-típus ™ válik a legnépszerűbb USB-típusgá, amelyet minden elektronikus eszköz között adatátvitelre használnak. A megoldás növekvő népszerűségét támasztja alá az a tény, hogy a következő generációs laptopok, okostelefonok, PC-k és más eszközök gyártói egyre inkább felszerelik termékeiket egy további „C” jellel a standard A típusú csatlakozó mellett, vagy csak a Type-C ™ -t választják. A GOODRAM OTG ODA kiváló megoldás, amely egy régi és új elektronikus eszközgenerációs laptopokkal, okostelefonokkal és PC-kkel egyaránt működik. Az ODA Flash meghajtó két gyors USB 3.2 csatlakozóval van felszerelve: az egyik szabványos A típusú és a Type-C ™, ami azt jelenti, hogy az adatátvitel a különböző generációk készülékei között még soha nem volt ilyen egyszerű és gyors.


Legmagasabb minőség = élettartam garancia

Az ODA-t csak a legjobb alkatrészek felhasználásával gyártjuk, és a gyártási folyamat során a termék többlépcsős teszteken és szigorú minőség-ellenőrzésen megy keresztül. Ennek köszönhetően az ODA-ra egész életen át tartó gyártói garancia vonatkozik.


Egyéb adatok

Szín

Ezüst

Tárolókapacitás

16 GB

USB szabvány

3.0


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett