Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6923520268498 Márka: Edifier

Edifier MP380 bluetooth vezeték nélküli hangszóró (ezüst)


Cikkszám: MP380 Márka: Edifier

Edifier MP380 bluetooth vezeték nélküli hangszóró (ezüst)


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

28800 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Edifier MP380 vezeték nélküli hangszóró

Az Edifier MP380 hordozható vezeték nélküli hangszórója tökéletes társ lesz, hogyha zenehallgatásról van szó! Kiváló minőségben játsza le a zenéket és többféle csatlakozási lehetőséget is támogat, többek között a Bluetooth 5.0-át is! A strapabíró akkumulátor egyetlen töltéssel 10 órányi üzemidőt biztosít, a készülék fém felülete pedig megvédi a károsodások ellen. Emellett még kényelmesen is telefonálhat vele!

 

Többféle csatlakozási lehetőség

Csatlakoztassa a kiválasztott készüléket a hangszóróhoz és élvezze fantasztikus minőségben a kedvenc dalait! Az MP380 többféle beépített bemenettel rendelkezik, amiknek a segítségével használhat USB-t, TF kártyát, valamint AUX kábelt is. Hogyha inkább megszabadulna a vezetékektől, akkor csatlakozhat vezeték nélkül is a hangszóróhoz! A Bluetooth 5.0 nem csak gyors és stabil jelátvitelt biztosít, hanem csökkenti a készülék energiafelhasználását.

 

Telefonáljon, amikor csak akar!

Érje el azt a szabadságot, amiről mindig is álmodott és telefonáljon kényelmesen, miközben főz, takarít vagy bármi mást csinál! Az MP380 egy prémium mikrofonnal rendelkezik, ami pontosan továbbítja a hangját, így biztos lehet benne, hogy a beszélgetőpartnerei kristálytisztán fogják Önt hallani! Ezen kívül még a telefonjával is szinkronizálhatja a hangszórót.

 

Hosszú működési idő

Ez az egyedi készülék megfogja Önt lepni a hihetetlenül hosszú működési idejével! A két nagy teljesítményű akkumulátornak köszönhetően az MP380 egyetlen töltéssel 10 órán keresztül is képes működni. Nyugodtan dolgozzon, főzzön vagy foglalkozzon a hobbijával, miközben a kedvenc dalai szólnak a háttérben!

 

Stílusos kialakítás

Az Edifier MP380 a funkcionalitás és a stílusos kialakítás tökéletesen kombinációja! Könnyű és kézhezálló, így bárhová elkísérheti Önt! A kiváló minőségű alumínium ötvözetből készült borítása miatt rendkívül erős és ellenáll a sérüléseknek, valamint egyedi és elegáns karaktert kölcsönöz neki. A hangszóró emellett USB porttal is rendelkezik, így több készülékhez is csatlakoztathatja!  

 

Tulajdonságok

 

MárkaEdifier
ModellMP380
Működési idő10 óra
Kimenet teljesítménye10W+10W
Frekvencia150Hz-20kHz
Zajszint25dB(A)
Bluetooth verziója5.0
Bemenet típusaBluetooth, microSD, AUX, USB, audio kártya
Bemenet5V 2A
Impedancia4Ω
SzínEzüst

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett