Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6923520267927 Márka: Edifier

Edifier MP120 bluetooth vezeték nélküli hangszóró (vasszürke)


Cikkszám: MP120 grey Márka: Edifier

Edifier MP120 bluetooth vezeték nélküli hangszóró (vasszürke)


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

22900 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Edifier MP120 vezeték nélküli hangszóró

Élvezze a fantasztikus hangminőséget, bármerre is jár! A könnyű és hordozható Edifier MP120 vezeték nélküli hangszóró teljes RMS kimeneti teljesítménye 4 W és támogatja a Bluetooth 5.0-át. Emellett egy hosszantartó akkumulátorral lett felszerelve, amivel 19 órán keresztül képes működni egyetlen töltéssel, valamint nagyon jól néz ki és egyszerű a használata is!

 

Önre hangolva

A kiváló hangminőség érdekében az MP120 többször is át lett hangolva! A két 36 mm-es hangszóró garantálja a kristálytiszta, részletgazdag hangzást, a fejlett, D osztályú erősítő pedig csökkenti a torzítást és megvédi a készüléket a túlterhelődéstől.

 

Többféle módon is csatlakoztathatja

A hangszóróval többféle módon is lejátszhatja a zenéket! Hogyha vezeték nélküli megoldásra vágyik, akkor csatlakoztassa a hangszórót a kiválasztott készülékhez a Bluetooth 5.0 segítségével, ami gyors és stabil jelátvitelt, valamint 30 méteres hatótávolságot biztosít. Az MP120 emellett támogatja a TF kártyát, de csatlakoztathatja a laptopjához vagy tabletjéhez is a 3.5 mm-es AUX kábel használatával. 

 

Könnyű használat

A hangszóró könnyedén elérhető és kellemes tapintású gombokkal lett felszerelve, amikkel kényelmesen hozzáférhet a legfontosabb funkciókhoz: megváltoztathatja a hangforrást, leállíthatja vagy elindíthatja a zenét, állíthat a hangerőn vagy válthat a dalok között. A hangszóró emellett egy beépített fényjelzővel rendelkezik, aminek segítségével tudni fogja, hogy éppen milyen módot választott ki: a kék fény a Bluetooth-t, a zöld az AUX-ot, a piros pedig a TF kártyát jelzi.

 

Kiváló minőség

Az 1.5 mm vastag alumínium borítás nem csak elegáns karaktert kölcsönöz a készüléknek, hanem kivételes strapabíróságot is biztosít neki! A készítésekor CNC technológiát használtak, a hangszóró felületén pedig 1574 lyuk van, melyeknek 1,2 mm az átmérőjük és biztosítják a jobb hangátvitelt. Az MP120 emellett nagyon könnyű és hordozható, így bárhová magával viheti!

 

Hosszú működési idő

Egésznap zenét hallgat vagy csak szereti a podcasteket és a hangoskönyveket? Többé nem kell aggódnia, hogy a lemerült készülék az útjába fog állni. Az MP120 egy strapabíró 220 mAh-es akkumulátorral lett felszerelve, amivel egyetlen töltéssel 19 óráig is képes üzemelni!

 

Tulajdonságok

 

MárkaEdifier
ModellMP120
Tweeter1.5″
Bluetooth verziója5.0
Bluetooth profilokA2DP, AVRCP
BemenetAUX, TF card, Bluetooth
Hatótávolság10 m
Kimeneti teljesítményL/R: 4W + 4W
Frekvencia100Hz-15 KHz
Méret170x26x60 mm
Súly0.324 kg
SzínVasszürke

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett