Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 745883844074 Márka: Belkin

Belkin BoostCharge Pro 65W PD 3.0 PPS Dual USB-C GaN hálózati töltő adapter fekete (WCH013vfBK)


Cikkszám: WCH013vfBK Márka: Belkin

Belkin BoostCharge Pro 65W PD 3.0 PPS Dual USB-C GaN hálózati töltő adapter fekete (WCH013vfBK)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

18500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Töltsd egyszerre MacBookodat és iPhone 14-edet nagy teljesítményű és ultrakompakt, 65 W-os dupla USB-C fali töltőnkkel. GaN, USB-C PD 3.0 és PPS töltési technológiákkal tervezték, hogy gyors és biztonságos töltést biztosítson mind az Apple, mind a Samsung számára.

Kompakt teljesítmény két személyre

Töltsd fel MacBookodat, miközben egyidejűleg gyorsan töltöd az iPhone 13-at a nagy teljesítményű és ultrakompakt, 65 W-os dupla USB-C fali töltőnkkel. GaN, USB-C PD 3.0 és PPS töltési technológiával tervezték, hogy gyors és biztonságos töltést biztosítson, amely nem melegszik túl vagy töltődik túl az Apple és a Samsung készülékek esetében sem. Hozzáférhet akár 65 W-os teljesítményhez egyetlen port használatakor, vagy akár 45 W-os teljesítményhez a felső porton, és akár 20 W-ig az alsó porton, ha mindkettőt használja. Könnyen elfér zsebben vagy táskában, így ideális töltő az utazáshoz vagy otthoni használatra.

Kompakt GaN teljesítmény

A legújabb GaN technológiát tartalmazza a biztonságos, hatékony és ultrakompakt, nagy teljesítményű töltés érdekében, amely nem melegszik túl vagy túltöltődik.


Gyorstöltés iPhone és Samsung

Az USB-C PD 3.0 és a PPS töltési technológiának köszönhetően a készülékek szélesebb köréhez biztosítanak erőteljes és hatékony töltést. Töltse fel az iPhone 13-at 0-50%-ról 28 perc alatt† és egy Samsung S21+-t 0-50%-ról 27 perc alatt‡.


Dupla töltési potenciál

USB-C PD 3.0 PPS töltési technológiával érkezik, amely akár két eszköz erőteljes és gyors töltését biztosítja:   


Hozzáférés akár 65 W teljesítményhez MacBook Pro, USB-C laptop vagy más nagy fogyasztású eszköz töltéséhez, ha egy USB-C port van használatban 

Ha mindkét USB-C port használatban van, gyorstölthet 2 eszközt akár 45 W-tal a felső portról és akár 20 W-tal az alsó portról  

Utazásra készen

Töltse fel minden eszközét útközben. Dual USB-C GaN fali töltőnk PPS-sel kompakt és könnyű kialakítású, így ideális utazáshoz.


Ideális töltés

A programozható tápegység (PPS) technológia dinamikusan állítja be a töltő kimeneti feszültségét a csatlakoztatott eszköz alapján, így biztosítva a megfelelő mennyiségű energiát az ideális töltéshez.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett