Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6427157003731 Márka: NEXT ONE

Apple Watch 7/8 45mm Next One 3D kijelzővédő üvegfólia matt


Cikkszám: AW-45-3D-MAT Márka: NEXT ONE

Apple Watch 7/8 45mm Next One 3D kijelzővédő üvegfólia matt


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

7700 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A NEXT ONE által tervezett 3D képernyővédő fóliákat úgy tervezték, hogy 100%-ban illeszkedjenek a készülék formájához. Az eredeti érintést a felhasználók a legjobban értékelik. Az eszköz használata ugyanaz lesz, csak biztonságosabb. Tökéletes ajándék minden Apple szerelmes számára.

Teljes lefedettség: Apple Watch Series 7 (2021), Apple Watch Series 8 (2022) – az edzett üveget speciálisan precíz lézervágási technológiával fejlesztették ki a maximális képernyőfedés érdekében. 3D-s teljes képernyős edzett üveg fedi a teljes Apple Watch 45 mm-es kijelzőt, a körbefutó élek optimálisan védettek.

HD Ultra Clear: Az ultra-tiszta, ultravékony funkciók az Apple Watch eredeti tisztaságát tükrözik, és biztosítják, hogy az alkalmazás gyorsan és pontosan induljon, miközben megőrzi az eredeti érintőképernyő érzékenységét, valódi színeket és új képernyőt biztosít. tapasztalat.

Ellenálló és strapabíró: Több mint 3-szor nagyobb ütési energiát bír ki, mint a nem védett képernyők. A törésálló anyag hosszan tartó védelmet biztosít.

9H keménység: 9H keménységű edzett üveg, nanoszerkezetű bevonat és a robbanásbiztos fólia hatékonyan védi Apple Watch 45 mm-es képernyőjét a nem kívánt karcolásoktól és sérülésektől. Maximális védelmet nyújt telefonjának a leejtés ellen.

3D ívelt élek: az edzett üvegfólia a teljes kijelzőt befedi.

Buborékmentes telepítés: az ingyenes rögzítőkészlet, amely a rögzítőkeretből, mikroszálas törlőkendőkből, poreltávolító matricákból és nedves törlőkendőből áll, garantálja az Apple Watch képernyővédőjének egyszerű, buborékmentes felszerelését. Az oleofób bevonat megvastagodott és kiváló kopásállósággal rendelkezik, így hosszan tartó használat után sem marad ujjlenyomat a felületen.

Tartósság: pontosan illeszkedő képernyővédő fólia a rendkívül hosszú élettartam érdekében, kijelzőüveg tökéletes és teljes tapadású a szélekhez, átlátszó, átlátszó HD képernyővédő.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett