Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972596104803

Amazfit Bip 3 Pro okosóra (krémszínű)


Cikkszám: W2171OV3N

Amazfit Bip 3 Pro okosóra (krémszínű)


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

29000 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Amazfit Bip 3 Pro okosóra (krém)

Figyelje fizikai aktivitását, és tűzze ki a következő céljait. Az Amazfit okosóra több mint 60 sportmód közül választhat, vízállóságának köszönhetően akár a medencébe is vihető. Az 1,69"-es kijelző kényelmes működést biztosít, a hosszú élettartamú akkumulátor pedig azt jelenti, hogy nem kell túl gyakran tölteni. Ráadásul pulzusszámot és telítettséget mér, valamint adatokat gyűjt az alvás minőségéről. Nézze meg, mivel tud még meglepetést okozni veled!

 

Nagy, jól olvasható kijelző

Több értesítés nem kerüli el a figyelmét! Az okosóra nagy, 1,69 hüvelykes képernyője HD képet kínál. Ezzel kényelmesen olvashatja az üzeneteket, emlékeztetőket és a fizikai aktivitásával kapcsolatos adatokat. Ezen kívül az okosóra több mint 50 számlapkialakítás közül választhat, és adjon hozzá saját fotóit, hogy ízlése szerint tovább személyre szabhassa a készülék megjelenését.

 

Hosszú üzemidő

Vigye magával a Bip 3 Pro-t útközben. Az Amazfit okosórát 280 mAh-s akkumulátorral szerelték fel, így akár 14 napig is használható töltés nélkül – ha csak az okosóra alapfunkcióit használjuk. Intenzív használat mellett az üzemidő körülbelül 7 nap. Ha szükséges, a készüléket a (tartozék) mágneskábellel tölti. Körülbelül 2 óra elteltével az okosóra készen áll a további használatra.

 

Könnyű és tartós

A Bip 3 Pro másik előnye a könnyű és ergonomikus kialakítás. Az okosóra súlya mindössze 33,2 g (szíj nélkül), így nem kell attól tartanod, hogy hosszan tartó használat során is kényelmetlenül és fáradtan érzed magad. Ezenkívül a szilikonból készült pánt kellemes tapintású, és nem irritálja a bőrt.

 

Tegye meg a fejét a Bip 3 Pro segítségével

Mész úszni? Vidd magaddal az Amazfit okosórát. A készülék megfelel az 5 ATM szabványnak, így intenzív edzések és akár úszás közben is használható. Sőt, az Open Water Swim mód nyomon követi fizikai aktivitását, és lehetővé teszi, hogy figyelje fejlődését.

 

Több mint 60 sportmód

Ha szereti az aktív szabadidős tevékenységeket, vagy szeretne fitten maradni, az Amazfit okosóra biztosan tetszeni fog. Az okosóra több mint 60 sportmódot kínál, így megfelel a felhasználók eltérő elvárásainak. Futás, jóga, judo, esetleg balett? Tiéd a választás! Sőt, az okosóra sportadatokat is megjelenít. A Target Peace funkció pedig lehetővé teszi az edzéstempó céljainak beállítását és túllépését.

 

Helyzetkövetés

Az okosóra 4 műholdas helymeghatározó rendszert támogat. Ennek eredményeként lehetővé teszi a tartózkodási hely pontos nyomon követését edzés közben, például futás, kerékpározás vagy kocogás közben.

 

Az egészség ellenőrzés alatt

Az Ön egészsége érdekében az okosórát számos olyan funkcióval látták el, amelyek segítségével figyelemmel kísérheti egészségét. A Bip 3 Pro segítségével megmérheti a vértelítettségét – ez mindössze 25 másodpercet vesz igénybe. Emellett a készülék éjjel-nappal figyeli a pulzusszámát, valamint az alvás közbeni légzés minőségét, annak fázisait. Ezenkívül az alkalmazás egy Sleep Core funkciót kínál, amely felméri az alvás minőségét.

 

Még több funkció

A mindennapi élet megkönnyítése érdekében az okosórát számos praktikus funkcióval látták el. Pihentető légzőgyakorlatokat, menstruációs ciklusod nyomon követését, ébresztőóra funkciót és időjárás-előrejelzést kínál. A Bip 3 Pro segítségével vezérelheti a zenelejátszót, elolvashatja az értesítéseket, bekapcsolhatja a stopperórát stb. Ezen kívül a PAI opció rögzíti fizikai aktivitását, és egyetlen pontszámmá alakítja azt.

 

Zepp alkalmazás

Használja ki a Bip 3 Pro teljes potenciálját. A Zepp alkalmazás lehetővé teszi egészségi és edzési adatainak megjelenítését és elemzését. Használja az e-áruházat, és szabja testre az okosóra megjelenését ízlése szerint. Ezen keresztül frissítheti az óra operációs rendszerét és kezelheti a teljesítményét.

 

Beleértve

  • okosóra
  • töltőkábel
  • használati utasítás

Leírás:

GyártóAmazfit
ModellBip 3 Pro
Színkrém
Méretek44,12 x 46,49 x 9,65 mm
Súly33,2 g (szíj nélkül)
Anyagműanyag, szilikon
Vízállóság5 ATM
ÉrzékelőBioTracker™ 2 PPG biometrikus érzékelő
Bluetooth5.0
KijelzőTFT, 2.5D edzett üveg
Kijelző átló1,69"
Felbontás240 x 280
PPI218
Rúd szélessége20 mm
Szíj hossza153-218 mm
Akkumulátor-kapacitás280 mAh
Töltési időkb. 2 óra
Munkaidőkb. 14 nap (napi használat), kb. 7 nap (erős használat)
Támogatott rendszerekAndroid 7.0 (vagy újabb), iOS 12.0 (vagy újabb)
AppZepp App

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett